Download nu
de KFC-app!
INSTALLEREN

Chick'n Share

Heerlijk: kip aan het bot, van buiten gepaneerd maar mals van binnen. Deel de Chick ‘n Share met je vrienden - er is meer dan genoeg! Gaan jullie voor de 6 Kipstukken, toch de 16 perfect gekruide krokante Hot Wings of 12 Crispy Strips?

Bestaat uit

 • 6 Kipstukken
 • of 16 Hot Wings
 • of 12 crispy strips
BEKIJK VOEDINGSWAARDEN EN ALLERGENEN
Chick'n Share Crispy Strips Per portie %ADH
Energie (kCal) 1356 68%
Eiwitten (g) 96.1 192%
Koolhydraten (g) 63.2 24%
Waarvan suikers (g) 2.2 2%
Vezels (g) 2.7 23%
Totaal vet (g) 79.1 113%
Waarvan verzadigd (g) 10.4 52%
Natrium (g) 3.3 28%
Totaal zout (g) 8.8 147%
  Energie (kCal) Eiwitten (g) Koolhydraten (g) Waarvan suikers (g) Vezels (g) Totaal vet (g) Waarvan verzadigd (g) Natrium (g) Totaal zout (g)
Chick'n Share Crispy Strips 1356 96.1 63.2 2.2 2.7 79.1 10.4 3.3 8.8
%ADH 68% 192% 24% 2% 23% 113% 52% 28% 147%

*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid.

**Gebaseerd op vier mensen/vrienden die een bucket delen.

De %’s ADH zijn gebaseerd op een dieet voor een volwassen vrouw van 2000 kCal per dag. Jouw dagelijkse inname kan hoger of lager uitvallen, afhankelijk van je energie-behoefte.

Prijzen kunnen variëren wanneer je je maaltijd aanpast.

*De gegevens zijn gebaseerd op standaardrecepten. De waarden die worden genoemd zijn richtwaarden en afgerond. Afwijkingen in de bereiding bevinden zich binnen een vastgestelde tolerantie. Kleine verschillen in productsamenstelling, afhankelijk van seizoen en leverancier, kunnen tot lichte afwijkingen leiden. Alle kipproducten van KFC bestaan uit volledige, originele kipdelen. Hierdoor kunnen de natuurlijke verschillen in de grootte van de kip invloed hebben op de grootte van de porties. De berekende waarden zijn gebaseerd op analyses uitgevoerd door officieel erkende laboratoria, uit publicaties of door de leveranciers van KFC verstrekte gegevens. Het productassortiment kan variëren per restaurant en is afhankelijk van beschikbaarheid. In de tabel staan de Nederlandse standaardproducten vermeld; er kunnen zich afwijkingen in de voedingswaarden voordoen doordat informatie over nieuwe producten of productveranderingen ten tijde van publicatie nog niet voorhanden was.

*Genoemde allergenen zijn in het product aanwezig. Contaminatie door contact met andere producten en technologisch onvermijdelijke verontreinigingen van de producten kunnen niet volledig worden uitgesloten.

*De voedingswaarden van de kipstukken zijn gebaseerd op gemiddelden van de verschillende stukken (dij, poot, rib, vleugel, borst).

*Typfouten onder voorbehoud.

 • Verwen jezelf

  Kreamballs

  Verwen jezelf met romig ijs en volle smaken. Ga je voor de Chocolate of toch de Caramel?

  Lees meer
 • LIEVER IETS FRIS?

  Krushems

  Wat krijg je als je ijs neemt, het tot in perfectie crusht en er heerlijke smaken aan toevoegt? Stop het in een beker en je hebt de Krushems.

  Lees meer
 • OF TOCH IETS zoets?

  Chocolate Chip Cookies

  Een laatste bite om je maaltijd af te sluiten of heerlijk bij de koffie. De Chocolate Chip Cookies is dé perfecte zoete afsluiter!

  Lees meer

Vind dichtstbijzijnde KFC