banner-close
Download nu
de KFC-app!
INSTALLEREN

Double Crunch Meal

Tik 'm aan!

Handen in de lucht voor deze Double Crunch Meal: een Double Crunch, vers afgebakken Medium Frites en een Medium Frisdrank naar keuze.

Bestaat uit

  • 1 Double Crunch
  • 1 Medium Frites
  • 1 Medium Frisdrank
BEKIJK VOEDINGSWAARDEN EN ALLERGENEN
Double Crunch Per portie %ADH
Energie (kCal) 483.6 24%
Eiwitten (g) 23.2 46%
Koolhydraten (g) 45.8 18%
Waarvan suikers (g) 4.6 5%
Vezels (g) 3 25%
Totaal vet (g) 22 31%
Waarvan verzadigd (g) 2.8 14%
Natrium (g) 0.9 8%
Totaal zout (g) 1.7 28%
  Energie (kCal) Eiwitten (g) Koolhydraten (g) Waarvan suikers (g) Vezels (g) Totaal vet (g) Waarvan verzadigd (g) Natrium (g) Totaal zout (g)
Double Crunch 483.6 23.2 45.8 4.6 3 22 2.8 0.9 1.7
%ADH 24% 46% 18% 5% 25% 31% 14% 8% 28%

*ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid.

**Gebaseerd op vier mensen/vrienden die een bucket delen.

De %’s ADH zijn gebaseerd op een dieet voor een volwassen vrouw van 2000 kCal per dag. Jouw dagelijkse inname kan hoger of lager uitvallen, afhankelijk van je energie-behoefte.

Prijzen kunnen variëren wanneer je je maaltijd aanpast.

*De gegevens zijn gebaseerd op standaardrecepten. De waarden die worden genoemd zijn richtwaarden en afgerond. Afwijkingen in de bereiding bevinden zich binnen een vastgestelde tolerantie. Kleine verschillen in productsamenstelling, afhankelijk van seizoen en leverancier, kunnen tot lichte afwijkingen leiden. Alle kipproducten van KFC bestaan uit volledige, originele kipdelen. Hierdoor kunnen de natuurlijke verschillen in de grootte van de kip invloed hebben op de grootte van de porties. De berekende waarden zijn gebaseerd op analyses uitgevoerd door officieel erkende laboratoria, uit publicaties of door de leveranciers van KFC verstrekte gegevens. Het productassortiment kan variëren per restaurant en is afhankelijk van beschikbaarheid. In de tabel staan de Nederlandse standaardproducten vermeld; er kunnen zich afwijkingen in de voedingswaarden voordoen doordat informatie over nieuwe producten of productveranderingen ten tijde van publicatie nog niet voorhanden was.

*Genoemde allergenen zijn in het product aanwezig. Contaminatie door contact met andere producten en technologisch onvermijdelijke verontreinigingen van de producten kunnen niet volledig worden uitgesloten.

*De voedingswaarden van de kipstukken zijn gebaseerd op gemiddelden van de verschillende stukken (dij, poot, rib, vleugel, borst).

*Typfouten onder voorbehoud.

Vind dichtstbijzijnde KFC