banner-close
Download nu
de KFC-app!
INSTALLEREN

Actievoorwaarden #StaySafeEnGeef

Tijdens de #StaySafeEnGeef actie van 23 april tot en met 30 april geniet jij van KFC en help je tegelijkertijd de Voedselbank! Zelfs met een kleine bestelling maak je een groot verschil.

Hoe werkt het?

  • KFC doneert €0.50 voor elke verkochte Hot Wing (tot maximaal €46.000)
  • Voor alle verkochte Pepsi, Sourcy en Lipton Ice Tea drankjes doneren wij een blikje Pepsico, Sourcy of Lipton aan de Voedselbank (tot maximaal 70.000 blikjes)

Over de voedselbank
In Nederland zijn er ongeveer 150.000 mensen jaarlijks afhankelijk van de Voedselbank. Vanwege de huidige situatie rondom Corona heeft de Voedselbank het een stuk zwaarder dan normaal; veel winkels zijn gesloten waardoor zij minder producten binnenkrijgen. Dit betekent geen overschotten, wat zij normaal wel hebben. Daarnaast zijn er ook nog meer mensen dan normaal afhankelijk van de Voedselbank vanwege de huidige situatie.

KFC, Pepsi, Sourcy & Lipton slaan de handen in een.
Daarom helpen wij de voedselbank met de actie #StaySafeEnGeef. Per Hot Wing doneren wij €0.50 aan de Voedselbank, tot een maximum van €46.000. Daarnaast doneert Pepsico/Sourcy/Lipton één blikje aan de Voedselbank per verkocht drankje, met een maximum van 70.000 blikjes. De actie loopt van 23 april tot en met 30 april.

Wil je zelf ook een steentje bijdragen?
Dat kan! Gebruik deze tikkie link, bepaal het bedrag en doneer: https://tikkie.me/pay/voedselbank/6THpxUQU4xLfuG61S1ZeC3

Vind dichtstbijzijnde KFC